ULTIMA ORĂ. Consilierei lui IOHANNIS i s-a spart casa la PONT
Justiție Politic Social Ultima Ora

ULTIMA ORĂ. Consilierei lui IOHANNIS i s-a spart casa la PONT

Polițiștii din Ilfov continuă cercetările și analizează toate pistele în cazul jafului din casa consilierului prezidențial Delia Dinu, care a avut loc de 1 decembrie, și precizează că ancheta este derulată sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.ULTIMA ORĂ. Consilierei lui IOHANNIS i s-a spart casa la PONT

„La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițistii din Ilfov au fost sesizați, prin plângere, cu privire la faptul că, în comuna Domnești, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție într-o locuință și ar fi sustras mai multe bunuri. În acest moment este în desfășurare o anchetă, fiind analizate toate pistele existente, iar pe măsură ce datele vor putea fi făcute publice, vor fi comunicate. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, informează Poliția Ilfov, printr-un comunicat de presă.

Surse din zona investigatorilor consideră că spaergerea a fost dată la pont. Adică Delia Dinu a fost urmărită când vine și când pleacă. 

Precizările vin după ce casa consilierului prezidențial Delia Dinu, șefa departamentului de Protocol al Președinției, care se află în Domnești, Ilfov, a fost spartă sâmbătă. Imobilul a fost călcat de hoți în timp ce aceasta l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis la paradele de la București și Alba Iulia.

Delia Dinu este șefa Departamentului Protocol din Administrația Prezidențială. Ea a fost numită Consilier Prezidențial la data de 1 iulie 2016.

Delia Dinu activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază în perioada 2000-2012. Între aprilie 2005 și mai 2008 și-a desfășurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administrației Prezidențiale. În perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Washington 2012 și Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Seul 2014.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.