După ce a scos violatorii și criminalii din pușcărie Tudorel Toader se spală pe mâini de Crima de la Caracal
Alina Gorghiu îl face praf pe Tudorel Toader. ”A recunoscut, dar e tardiv”
Justiție Politic Social

Tudorel Toader vrea SANCȚIONAREA EUROPARLAMENTARILOR care CRITICĂ PUTEREA

Tudorel Toader vrea  să  introducă măsuri prin care demnitarii unei ţări să fie sancţionaţi dacă îşi denigrează ţară. Măsura este cu trimitere  la adresa europarlamentarilor români care au vorbit în Parlamentul European despre atacul asupra justiției dat dat de PSD-ALDE.

„Mandatul pe care îl are un demnitar este de a promova valorile naţionale, ci nicidecum de a-şi denigra ţara de origine. Lucrez la un Codex penal european şi pot să spun că sunt ţări cu stat de drept mai înalt decât România care sancţionează denigrarea ţării de către demnitarul ţării. Dacă nu poate să-i aducă servicii, este obligat să nu-i aducă deservicii“, adeclarat Tudorel Toader în Parlamentul European.

Trebuie menționat, în acest context, că niciodată un europarlamentar român nu a spus că ”România este urâtă” sau că ”România este proastă”. Criticile au fost aduse întotdeuna puterii politice, care este asimilată acum de Toader cu ”țara”. De aceea, criticarea politicului însemană automat atingere adusă intereselor naționale – așa cum se întâmpla în perioada comunistă.

Reamintim că Tudorel Toader a fost miercuri alături de Carmen Dan în comisia LIBE a Parlamentului European pentru a prezenta priorităţile României în domeniile justiţie şi afaceri interne în timpul preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Mai mulţi europarlamentari de la toate grupurile politice s-au arătat îngrjoraţi faţă de situaţia statului de drept din România, cerându-i luiToader să nu ia nicio măsură care ar legaliza, de fapt, CORUPȚIA.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.