Cei doi miri vor fi conduși la altar de Cosmina și Cristian Berariu, o familie de prieteni. Nașa este notar public iar nașul este investitor imobiliar. Invitații se vor delecta cu un meniu ales, de lux, în concordanță cu specificul localului și cu notorietatea nuntașilor. Tudorel Toader a fost în concediu în această săptămână, pentru a pregăti nunta fiului său, dar a avut zile destul de încărcate. Ministrul Justiției s-a ”jucat” pe Facebook, postând texte pe care le ștergea după o oră, și l-a contrazis pe președintele Klaus Iohannis. Mai mult, miercuri a venit la serviciu pentru a prezenta raportul prin care cerea revocarea lui Augustin Toader din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Acest lucru a amplificat starea de tensiune din sistemul judiciar românesc, mii de procurori și judecători declarându-și susținerea față de Augustin Lazăr și criticându-l pe Tudorel Toader. La rândul său, președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Toader din funcția de ministru.
Justiție Social Ultima Ora

Tudorel Toader întreabă cetățenii dacă e bine să cheltuiască 6.380 de euro de Ziua Justiției

Ministerul Justițiie a scos în dezbatere publică un proiect HG prin care cere părerea cetățenilor dacă este bine să cheltuiască 30.000 de lei, adică 6.380 de euro, pentru săbătorirea Zilei Justiției pe 1 iulie.

Iată textul:

”Articol unic – (1) Se aprobă alocarea sumei de 30 mii lei, în vederea organizării Zilei Justiţiei la data de 1 iulie 2018, cu respectarea normativelor de cheltuieli prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile administraţiei publice şi instituţiile publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 247/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

(2) Suma prevăzută la alin. (1) se alocă din fondurile aprobate Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2018, la capitolul 51.01 „Autorităţi publice şi acţiuni externe”, titlul 20 „Bunuri şi servicii”, articolul  20.30 “Alte Cheltuieli”, alineatul 20.30.30 “Alte cheltuieli cu bunuri și servicii”.

(3) Manifestările prilejuite de acest eveniment se organizează de Consiliul Superior al Magistraturii. Locul de desfășurare a eveniventului se stabilește prin hotărâre a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii”. (vezi aici)

Nu se știe ce va face Ministerul Justiției dacă cetățenii vor răspunde că nu sunt de accord cu această inițiativă.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii