Cei doi miri vor fi conduși la altar de Cosmina și Cristian Berariu, o familie de prieteni. Nașa este notar public iar nașul este investitor imobiliar. Invitații se vor delecta cu un meniu ales, de lux, în concordanță cu specificul localului și cu notorietatea nuntașilor. Tudorel Toader a fost în concediu în această săptămână, pentru a pregăti nunta fiului său, dar a avut zile destul de încărcate. Ministrul Justiției s-a ”jucat” pe Facebook, postând texte pe care le ștergea după o oră, și l-a contrazis pe președintele Klaus Iohannis. Mai mult, miercuri a venit la serviciu pentru a prezenta raportul prin care cerea revocarea lui Augustin Toader din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Acest lucru a amplificat starea de tensiune din sistemul judiciar românesc, mii de procurori și judecători declarându-și susținerea față de Augustin Lazăr și criticându-l pe Tudorel Toader. La rândul său, președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Toader din funcția de ministru.
Justiție Politic Ultima Ora

Tudorel Toader a evitat să comenteze tranșant poziția lui Iohannis priovind organizarea judiciară

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că este dreptul constituţional al preşedintelui să sesizeze Curtea Constituţională a României (CCR), punctând că nu a citit motivele de neconstituţionalitate invocate de şeful statului în sesizarea privind Legea 304/2004.

„Este dreptul constituţional pe care preşedintele îl are, de a cere fie reexaminarea unei legi, fie sesizarea CCR. Evident, sunt posibile şi ambele variante, adică mai întâi să ceară reexaminarea, după aceea să solicite verificarea de constituţionalitate. Legile au mai trecut prin filtrul Curţii. Eu personal nu am citit motivele de neconstituţionalitate evocate de către preşedinte, încât chiar nu am cum obiectiv să mă refer la motivele invocate de domnia sa”, a spus Toader.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis Curţii Constituţionale a României (CCR), vineri, o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, participă, la Sinaia, la conferinţa internaţională organizată de Autoritatea Electorală Permanentă în parteneriat cu Comisia Europeană pentru Democraţie prin Drept a Consiliului Europei (Comisia de la Veneţia), cu tema ‘Alegeri libere, parlamente şi formarea naţiunii’.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.