S-AU ÎNCINS SPIRITELE în fața ÎCCJ, unde va fi judecat Dragnea. LOVITURĂ în DIRECT pentru Dan Voiculescu
Șoc total. Ministrul justiției îl îngroapă pe Dan Voiculescu. Ce i-a pregătit
Justiție Economic Social Ultima Ora

Trustul lui Voiculescu cere ANAF să oprească licitația pentru blocul turn al Grivco

Antena Group, trustul mediatic fondat de Dan Voiculescu, cere ANAF într-un comunicat de presă revocarea procedurii de licitație pentru terenul din Gârlei 1D, unde există blocul turn Grivco, susținând că instanța a confirmat dreptul de preemțiune pentru Antena Group.

Reamintim că Voiculescu a fost condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare pentru corupție în dosarul ICA, iar instanța a dispus recuperarea prejudiciului de circa 60 de milioane de euro. La patru ani de la sentință, Voiculescu a fost eliberat, iar prejudiciul total nu a fost recuperat de statul român.

Fragmente din comunicatul Antena Grup prezentate de Antena 3:

”Antena Group a solicitat ANAF revocarea procedurii de licitaţie declanşate în mod eronat pe terenul de la adresa Gârlei 1D, pentru care societatea are şi doreşte să îşi exercite dreptul de preempţiune.

Preempţiunea este stipulată în Hotărârea nr. 731/2007, privind aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Ordonanței Guvernului nr. 14/2007, conform căreia orice chiriaş are întâietate la cumpărarea tuturor bunurilor pentru care avea contract de închiriere valabil. În această situaţie se află societatea noastră cu imobilul Bloc Turn, de la adresa Gârlei 1B şi parte a terenului din Gârlei 1D, pentru care are legal drept de preempţiune în baza aceluiaşi contract de închiriere nr.471 din 1.06.2010.

Instanţa a confirmat, cu titlu executoriu, preempţiunea Antena Group pentru cumpărarea clădirii Bloc Turn, iar procedura este deja în curs, situaţie confirmată şi prin notificarea ANAF cu nr. 4745 din data de 10.10.2018.

În paralel cu confirmarea dreptului de preempţiune asupra imobilului din Strada Gârlei 1B, ANAF începe şi procedura de licitaţie pentru terenul din Strada Gârlei 1D, aflat parţial sub incidenţa aceluiaşi contract de închiriere, care ne dă dreptul de întâietate la cumpărare.

Având în vedere situaţia la care am fost expuşi în mod abuziv de către ANAF, am demarat toate procedurile legale pentru obligarea instituţiei menţionate şi a celor subordonate la respectarea legii, precum şi recuperarea prejudiciilor cauzate de toate persoanele responsabile de aceste abuzuri.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii