Huiduit peste tot, Dragnea, disperat, apelează la ultima soluție: ”Guță Nicolae magnificul” a compus maneaua PSD
Justiție Politic Social Ultima Ora

TIC-TAC: DRAGNEA A ȘTIUT CU 4 ZILE ÎNANTE CE SE VA ÎNTÂMPLA PE 10 AUGUST 2018. DATELE AU FOST DESECRETIZATE

Şapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei au fost declasificate, inclusiv raportul referitor la intervenția forțelor de ordine pentru reprimarea manifestației, potrivit unor surse din Ministerul de Interne citate de Revista 22.

Jandarmeria spune că bătaia oamenilor a fost accidentală, mai mult o dojană, iar gazarea a fost făcută de vânt!

Potrivit acestora, liderul PSD, Liviu Dragnea a avut cu patru zile înainte de protest scenariul diversiunilor. Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD, spun surse din Jandarmerie. Cel care ar fi ținut legătura cu toate entitățile implicate ar fi fostul un SPP-ist al lui Dragnea, numit ulterior secretar de stat.

Potrivit unor surse consultate de G4Media.ro, SPP-istul este Adrian Mlădinoiu. Acesta este un apropiat al lui Liviu Dragnea pentru care a fost un fel de agent de pază şi şofer al şefului PSD pe care îl însoțea în urmă cu doi-trei ani la termenele proceselor de la Curtea Supremă. De altfel, Mlădinoiu este un fost ofițer al Serviciului de Paza și Protecție, așa cum reiese din CV-ul său. Mai mult, Mlădinoiu a fost şi partener de afaceri cu fiul lui Dragnea, Ştefan Valentin. Cei doi au fost asociați în firma Pantofi Lux Ștefan, unde printre acţionari erau atât actualul secretar de stat, cât şi Ferma Salcia, ferma de porci deţinută pănă în acest an de fiul liderului PSD.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.