Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va vota referendumul!
Justiție Sănătate Social Ultima Ora

ȘOC: Dragnea riscă un nou dosar! ”Pilonul II de pensii” ar putea să-i bată cu CITAȚIA ÎN GEAM

Guvernul a anunţat că în urma OUG privind ultimele măsuri fiscale, cei care au contribuit la Pilonul II vor putea opta doar pentru Pilonul I (cel de stat), daca au contribuit cinci ani la Pilonul II. Iar asta înseamnă, în opinia senatorului liberal Florin Cîţu, nici mai mult nici mai puţin decât naţionalizarea pilonului 2 de pensii. Iar pentru acest lucru, Dragnea, Tăriceanu, Teodorovici şi Vâlcov ar putea fi daţi în judecată.

„Ce putem face? Românii care au pierdut bani în aceste zile pe piaţa de capital să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea şi Vâlcov; Românii care pierd bani la dobânda la depozite de pe urma taxei să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea şi Vâlcov. Românii, aici o să intru şi eu, care pierd Pilonul II de pensii să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea şi Vâlcov (am început discuţiile cu avocaţii pe această temă) „, a punctat Cîţu.

Liberalul conchide că ne-am întors la situaţia din anii ’50, când comuniştii atacau sectorul privat şi că toţi cei care au permis să se întâmple acest lucru sunt „direct responsabili pentru instaurarea regimului naţionalist-socialist în România în 2019”.

„Situaţia este dramatică în acest moment. Asistăm exact la situaţia anilor ’50. Comuniştii atacau tot ce reprezenta sector privat. După câteva luni au început naţionalizările. Toţi cei care stau acum deoparte, asistă şi zic ‘lasă bă că ăia meriăa’ sau se bucură cum atacă nişte infractori de drept comun, care dintr-o greşeală istorică au ajuns să conducă România, capitalul privat, sunt direct responsabili pentru instaurarea regimului naţionalist-socialist în România în 2019. Nu există economie de piaţă dezvoltată fără sector privat puternic şi dezvoltat. Dar există economii dezvoltatate şi puternice cu aparat de stat mic”, a adăugat Citu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.