Cosmin Gușă spune că are deja 21.000 de membri în noul său partid
Justiție Politic Social Ultima Ora

ȘOC! ACUZAȚIE ULUITOARE! Cozmin Gușă: „Liviu Dragnea a evazionat 150 de milioane de dolari. Am văzut documentele”

Consultantul politic Cozmin Gușă a afirmat, joi seara, la postul de televiziune Realitatea Tv, că a văzut cu ochii săi documente din care reiese că Liviu Dragnea ar fi evazionat 150 de milioane de dolari, prin intermediul fiului său.

”Vreau să abordez, foarte scurt, telegrafic, trei puncte. Primul, atacul la Realitatea, care este în desfășurare, al doilea, legat de instigatorul acestor strategii de tip kamikaze ale lui Dragnea și Vâlcov sigur, triplați de amărâtul de Orlando, de la Finanțe. Și 3, ce am văzut, și ce îmi explică mie disperarea lui Dragnea”, a spus Cozmin Gușă, în intervenția sa.

Consultantul politic a explicat disperarea lui Liviu Dragnea: Este autorul unei evaziuni de 150 de milione de dolari, prin intermediul fiului său.

„Punctul 3, am vazut niște documente și m-am oprit când am numărat vreo 150 de milioane de dolari, o să mă uit mâine, este o sumă evazionată de Liviu Dragnea, dar prin intermediul fiului său. De fapt, Dragnea este speriat de aceste documente probabil, și după știința lui, dacă documentele au ajuns la mine, și nu sunt cea mai importantă persoană din România, or fi ajuns și la el, și și-a dat seama că asta înseamnă criza maximală pentru el, și nu dosarele din justiție pe care le mai amână, le mai aranjează, ci această schemă de evaziune fiscală impresionantă, prin care l-a implicat pe fiul lui, după modelul altor politicieni de modă veche. Și asta ar fi lovitura de grație. Eu am numarat pana la 150 milioane de dolari si nu am citit toate documentele”, a declarat Gușă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.