Senatorul Bădălău are PROBLEME MARI: Pistolul FURAT de hoți nu era păstrat LEGAL 1
Justiție Politic Ultima Ora

Senatorul Bădălău are PROBLEME MARI: Pistolul FURAT de hoți nu era păstrat LEGAL

Senatorul PSD Niculae Bădălău a fost prădat de hoţi. Aceştia i-au spart casa politicianului din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, în toiul nopţii. Parlamentarul şi familia se aflau în casă, însă nu au auzit nimic. Bădălău le-a spus anchetatorilor că îi lipsesc bani, bijuterii, dar şi o armă. 

Senatorul Bădălău are PROBLEME MARI: Pistolul FURAT de hoți nu era păstrat LEGAL

Spargerea ar fi fost anunţată la poliţie dimineaţa la 9.00, când cineva a sunat la 112. Potrivit Antena 3, Bădălău ar putea avea probleme după ce i s-a furat pistolul, dacă arma nu era păstrată în condiţii corespunzătoare, adică închisă într-un seif.

Potrivit Pro TV, senatorul Niculae Bădălău locuieşte într-o vilă cu etaj, înconjurată de o curte încăpătoare, străjuită de garduri înalte şi camere de supraveghere. Chiar dacă proprietatea se afla pe o stradă principală iluminată, se pare că hoţii n-au fost observaţi de nimeni.

Politicianul nu a dorit să facă precizări. Le-a spus anchetatorilor că îi lipsesc bani, o armă şi bijuterii. Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Senatului, Niculae Bădălău avea aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.