Șefa CSM, mesaj de Ziua Justiției. "E un prilej de reflecție" 1
Justiție Ultima Ora

Șefa CSM, mesaj de Ziua Justiției. „E un prilej de reflecție”

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Simona Marcu, le-a transmis duminică, de Ziua Justiţiei, felicitări tuturor magistraţilor care şi-au desfăşurat activitatea „cu deplina respectare a legii şi a valorilor fundamentale ale societăţii democratice”.

Într-un comunicat al CSM, transmis Agerpres, Simona Marcu menţionează că, în fiecare an, începând cu 1994, este sărbătorită Ziua Justiţiei, „prilej de bilanţ şi satisfacţie, dar şi de reflecţie asupra actului de justiţie, ca serviciu public în slujba cetăţeanului”.

„Îi felicit pe toţi magistraţii care şi-au desfăşurat activitatea cu deplina respectare a legii şi a valorilor fundamentale ale societăţii democratice”, spune preşedintele CSM, în comunicat.

Simona Marcu le mulţumeşte totodată şi celorlalţi profesionişti ai dreptului pentru buna colaborare, având convingerea că numai împreună vor reuşi să creeze un climat de încredere şi respect, atât de necesar în această perioadă marcată de tensiuni.

Ea subliniază că CSM, în calitate de garant al independenţei justiţiei, şi-a afirmat constant determinarea de a acţiona hotărât pentru o justiţie puternică şi dreaptă.

Atât procurorul general al României, cât și ministrul Justiției au transmis astăzi mesaje cu ocazia Zilei Justiției.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.