Pedofil român arestat în Spania. Abuza doar fetițe românce, între 5 și 7 ani
arestat
Justiție Social Ultima Ora

”Rumburak”, arestat după ce a furat bani şi un câine de rasă

Poliţiştii au reţinut sâmbătă un bărbat în vârstă de 43 de ani, acuzat de tâlhărie calificată, care ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat şi ar fi furat o sumă de bani şi un câine de rasă, ameninţându-l pe el şi pe prietena lui cu un cuţit. Suspectul a fost găsit în judeţul Dolj şi adus în Capitală.

„Cercetările au fost declanşate în data de 10 aprilie, când în jurul orei 4.30, poliţiştii Secţiei 14 au fost sesizaţi decătre un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a pătruns în apartament şi, sub ameninţarea cuţitului, l-a deposedat pe el şi prietena sa, de o sumă de bani şi de un câine de rasă. În urma investigaţiilor, a fost identificat un bărbat de 43 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională (atât în ţară, cât şi în străinătate), bănuit de săvârşirea faptei reclamate. La data de 13.04.2018, în jurul orei 21, poliţiştii l-au depistat pe bărbat în trafic, pe raza judeţului Dolj, acesta fiind condus la sediul Secţiei 14 pentru audieri”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul se numeşte Pleşan Travis, zis şi Rumburak.

Poliţia Capitalei anunţă că verificările sunt continuate de către poliţiştii de la secţia 14, sub supraveghetea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. De asemenea, suspectul se află în stare de arest preventiv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.