Actor de 33 de ani împuşcat pe scenă
Actor de 33 de ani împuşcat pe scenă
Justiție Social Ultima Ora

România, ca în VESTUL SĂLBATIC: Focuri de armă pe străzile din Galați

Un bărbat a ajuns la Spitalul de Urgență din Galați după ce a fost împușcat de mai multe ori pe un bulevard din oraș. Incidentul s-a produs în jurul orei 1.30, dar victima a ajuns la spital patru ore mai târziu, reprezentanții unității medicale fiind cei care au anunțat Poliția.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla în ce condiții s-a produs incidentul și cine sunt atacatorii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul de 31 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Galați în jurul orei 5.00, la câteva ore de la producerea incidentului. El a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe de un taximetrist. iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri și au anunțat Poliția.

„Un taximetrist l-a adus la Unitatea de Primiri Urgențe, sângera abundent. Avea mai multe plăgi cu glonț real, nu de cauciuc. Plăgile sunt la abdomen și la nivelul picioarelor. Este internat în spital, noi am anunțat Poliția”, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Galați, Angel Trifan.

Incidentul s-a produs pe un bulevard din Galați la o oră după miezul nopții. O persoană a sunat la o secție de Poliție din oraș și a anunțat că a auzit focuri de armă. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu i-au găsit pe suspecți și au căutat cu lanternele cartușele folosite.

„Incidentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență de reprezentanții Spitalului Județean la ora 5.30. A fost anunțată o persoană de 31 de ani, cu multiple plăgi împușcate. Acum se fac cercetări pentru loviri și alte violențe”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Poliția face cercetări pentru a afla cine a participat la răfuiala de stradă din Galați. Polițiștii îl interoghează pe bărbatul din spital și verifică toate camerele video stradale din zonă în care s-a produs incidentul.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.