Încă un protestatar a fost reținut în cazul jandarmeriței bătute pe 10 august
Justiție Politic Sănătate Social Ultima Ora

Primele fotografii, în spital, cu jandarmerița bătută în Piața Victoriei

Au apărut primele imagini cu femeia jandarm agresată în Piaţa Victoriei, aflată pe patul de spital. Imaginile sunt din timpul vizitei pe care i-a făcut-o ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, la Spitalul Floreasca, potrivit observator.tv.

Primele fotografii, în spital, cu jandarmerița bătută în Piața Victoriei 1 Primele fotografii, în spital, cu jandarmerița bătută în Piața Victoriei 2

Oficialul MAI i-a vizitat la Spitalul Floreasca pe cei trei jandarmi răniţi, între care femeia jandarm care a fost bătută, ea spunând că veştile sunt îmbucurătoare.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a ajuns de urgență la spital vineri noapte (10 august) după ce a fost la un pas să fie linșată de un grup de protestari format din zeci de bărbați. Femeia-jandarm, alături de un coleg, au fost înconjurați de protestatari și loviți cu pumnii și cu picioarele.

Nici când și-au dat seama că este femeie, agresorii nu s-au oprit din a o lovi cu sălbăticie. Tânăra a ajuns la spital cu numeroase leziuni la cap, dar și cu un traumatism de coloană cervicală și unul toracic. Iniţial, aceasta era suspectă de fractură de coloană.

Au apărut primele imagini cu femeia jandarm agresată în Piaţa Victoriei, aflată pe patul de spital.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.