Olguţa Vasilescu, despre flagrantul pregătit lui Dragnea: ”Care flagrant?” 1
Justiție Politic Ultima Ora

Olguţa Vasilescu, despre flagrantul pregătit lui Dragnea: ”Care flagrant?”

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat, duminică, pe Facebook, declaraţiile lui Victor Ponta potrivit cărora liderului PSD, Liviu Dragnea, i se pregătea un flagrant în perioada în care era vicepremier, Olguţa vasilescu susţinând că „era o provocare” şi că un astfel de au încercat procurorii şi în dosarul său.

„Ştia, am înţeles! Dar care “flagrant”? De fapt era o provocare! Unui secretar de stat i se dau nişte documente care, chipurile, ar fi interesante pentru Dragnea şi secretarul de stat dă fuga să le ducă, să-şi facă şi el o relaţie mai buna cu şefii… O asemenea provocare au încercat procurorii şi în dosarul meu. Eliminată, scurt, de instanţa! Aşa cum ar trebui eliminată orice probă fabricată”, a scris ministrul Muncii, pe Facebook

Fostul premier Victor Ponta a susţinut că în perioada în care Liviu Dragnea era vicepremier şi ministru al Dezvoltării i se pregătea un flagrant de către procurorii din DNA, pentru dosarul Tel Drum.

”Noi ştiam faptul că Liviu Dragnea avea nişte oameni în DNA. Liviu Dragnea avea o legătură cu Papici, procurorul de caz în Dosarul Referendumul. Dar înţelegerile lui Dragnea nu au contat, pentru că procurorii au vrut să-i organizeze flagrant în Ministerul Dezvoltării. În locul lui Dragnea au picat Vali Preda şi un om din DNA”, a afirmat Victor Ponta, vineri, într-un interviu pentru stiripesurse.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.