Huiduit peste tot, Dragnea, disperat, apelează la ultima soluție: ”Guță Nicolae magnificul” a compus maneaua PSD
Justiție Politic Social Ultima Ora

NE-AM LINIȘTIT! Dragnea, despre Ordonanța pe amnistie și grațiere: ”Eu nu mă opun”

Liviu Dragnea a afirmat, joi, că el nu se opune, dacp va fi o Ordonanţă pe amnistie şi graţiere şi a precizat că „obsesia” PSD este să se fac dreptate până la capăt”. 

”Sunt atât de multe abuzuri în România, dosare făcute pe probe nelegale, dosare făcute prin șantaj și amenințări, în așa fel încât este legitimă solicitarea de a se găsi o soluție. Că este amnistie și grațiere, să fie. Dacă este o altă soluție, să vină cu ea, dar la un moment dat în această țară trebuie să existe un moment zero (…) Că va fi această OUG de amnistie și grațiere, eu nu mă opun. Că vor fi alte OUG, nu știu”, a spus Dragnea Șeful PSD a precizat că trebuie să exite „un moment zero”. Întrebat dacă acest subiect nu este o obsesie și pentru PSD, Dragnea a răspuns că „pentru PSD e o obsesie de a face dreptate până la capăt, să îndreptăm nedreptățile’.

„Ceva trebuie făcut”, a mai spus el. „În România, la Curtea Supremă au fost completuri constituite nelegal, protocoale secrete între instituțiile de forță. Credeţi că astea nu sunt importante? Sau în România trebuie să avem un singur obiectiv, toată lumea la puşcărie?”, a mai completat el.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.