LOVITURĂ cruntă pentru Gâdea: Mișa îi ia banii! ANAF vrea să-i pună poprire pe conturi
Justiție Politic Social Ultima Ora

LOVITURĂ cruntă pentru Gâdea: Mișa îi ia banii! ANAF vrea să-i pună poprire pe conturi

ANAF vrea să îi pună poprire pe conturi lui Mihai Gâdea. Celebrul prezentator  este implicat în dosarul ICA-Dan Voiculescu, unde prejudiciul este de 60 milioane de euro. 

ANAF, condusă de Ionuț Mișa, omul PSD-ului, insistă să pună poprire pe conturile realizatorului TV, Mihai Gâdea. Această decizie vine în urma prejudiciului de 60 milioane de euro din dosarul ICA-Dan Voiculescu.

Fiscul a contestat la Tribunalul București decizia dată de Judecătoria Sectorului 3, prin care această cerere a fost respinsă. Procesul a fost înregistrat săptămâna trecută, dar încă nu a fost stabilit primul termen de judecată, potrivit portalului instanțelor. În iulie 2018, Judecătoria Sectorului 3 a desființat poprirea pusă de inspectorii Fiscului.

Această poprire pe care Fiscul dorea să o pună pe conturile realizatorului TV, vine ca o reacție a declarațiilor de avere date de Dan Voiculescu. În perioada în care era parlamentar, apărea un împrumut acordat în nume personal lui Gâdea. Valoarea acestui împrumut este de 785.000 de lei.

La ultimul termen de judecată, avocatul lui Mihai Gâdea a explicat că datoria a fost stinsă încă din mai 2014 (înaintea deciziei de condamnare în cazul ICA-Dan Voiculescu- n.red) și că solicitarea Fiscului ar trebui respinsă ca neîntemeiată, scrie Portalul instantelor.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii