Judecător, bătut în centrul Timișoarei, a ajuns la spital 1
Judecător, bătut în centrul Timișoarei, a ajuns la spital
Justiție Social Ultima Ora

Judecător, bătut în centrul Timișoarei, a ajuns la spital

Două grupuri formate din opt persoane s-au bătut, duminică dimineaţa, în centrul Timişoarei, patru bărbaţi, printre care un judecător, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc, duminică dimineaţa, în zona Catedralei Mitropolitane, din centrul Timişoarei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sîrbu, a declarat, duminică, că un conflict spontan a izbucnit, în jurul orei 05.00, între două grupuri formate din opt bărbaţi, relatează Mediafax.

“În cursul dimineţii, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza municipiului Timişoara, în zona catedralei, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, motiv pentru care poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii efectuând cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a afimat Ionuţ Sîrbu.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Timiş, în conflict a fost implicat şi un judecător din Timişoara care, alături de alţi trei bărbaţi, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.