I-A ÎNFRICOȘAT: Un deputat PNL cere ca violatorii, criminalii şi tâlharii să nu mai beneficieze de RECURSUL COMPENSATORIU
Justiție Politic Social Ultima Ora

I-A ÎNFRICOȘAT: Un deputat PNL cere ca violatorii, criminalii şi tâlharii să nu mai beneficieze de RECURSUL COMPENSATORIU

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat, duminică seara, că va depune un proiect de lege care prevede că persoanele care comit infracţiuni cu violenţe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu.

”Voi depune la începutul sesiunii parlamentare un proiect de lege pentru ca cei care comit infracţiuni cu violenţe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii 167/2017, privind regimul compensatoriu”, a anunţat deputatul PNL Florin Roman, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

El a reamintit că aproape 11.000 de infractori au fost eliberaţi mai devreme, iar 700 s-au reîntors deja în închisori.

”Circa 200 de romani au căzut victime din nou violentelor acestor recidivişti, care in libertate au comis crime, tentative de crime, violuri sau tâlharii. Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Pruna, a fost preluată de Tudorel Toader iar de la 3 zile pe lună s-a ajuns la 6 zile pe lună, la o lună de pedeapsă. Legea PSDragnea a fost votată în parlament în iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoţi, violatori, criminali şi tâlhari să scape şi corupţii lor! În urma aplicării acestei legi, România a ajuns raiul infractorilor, iar nimeni nu se mai simte în siguranţă”, a adăugat liberalul.

El i-a cerut ministrului de Interne, Carmen Dan, să vină în faţa Parlamentului şi să prezinte un plan operativ pentru stoparea violenţelor din stradă.

”Am atras atenţia încă de anul trecut ca fenomenul de violenţă stradală este pe cale sa izbucnească. În loc să asculte ce i se spune, Carmen Dan a preferat să ascundă problema sub preş”, a conchis Roman.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.