Hotelul lui Robert Negoiţă ascundea un clan de proxeneţi. Poliția a făcut arestări 1
Justiție Politic Social Ultima Ora

Hotelul lui Robert Negoiţă ascundea un clan de proxeneţi. Poliția a făcut arestări

Patru persoane au fost arestate preventiv după ce vineri poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efecutat o operaţiune de amploare pentru destructurarea unui grup specializat în săvărşirea infracţiunii de proxenetism.

Conform unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), fetele de care aceşti proxenţi se ocupau erau obligate să se prostitueze în Rin Grand Hotel din Capitală, deţinut de Robert Negoiţă.

Poliţiştii au pus în aplicare, vineri, şase mandate de percheziţie domiciliară şi 16 mandate de aducere, într-un dosar penal ce viza persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.
IGPR precizează că cei în cauză au determinat, înlesnit şi obţinut diferite sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe femei. Aceştia au închiriat şi pus la dispoziţie mai multe apartamente situate în RIN GRAND HOTEL, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra cost.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe telefoane mobile, cât şi sume de bani despre care există suspiciunea că ar fi încasate în urma activităţii infracţionale.

Conform sursei citate, în urma prezentării instanţei a persoanelor în cauză şi a probatoriului, a fost dispusă măsura arestării preventive faţă de patru dintre acestea şi măsura controlului judiciar faţă de un alt membru al grupului. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.
ZiuaNews aminteşte că Numele hotelului a mai fost implicat în scandaluri sexuale, inclusiv în megascandalul „Prostituatele PSD” din 2010, precum şi în scandalul sexual ce l-a implicat pe Constantin Boşcolodeală.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.