Florin Iordache A ÎNCHIS ȘEDINȚA. Opoziția s-a strâns în jurul prezidiului. ”Sunați la 112”
Florin Iordache atacă Raportul GRECO. ”Analiza este evident eronată”
Justiție Ultima Ora

Florin Iordache nu trimite CSM stenograma discuției cu juriștii Comisiei de la Veneția!

Preşedintele Comisiei speciale pentru legile justiţiei, Florin Iordache, a declarat că nu are cum să trimită Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) stenogramele discuțiilor forului parlamentar cu delegația Comisiei de la Veneția, pentru că acestea nu există.

„A fost o singură chestiune din partea unui coleg liberal. S-a spus că există o anumită înţelegere între PSD şi CSM, total neadevărată, deci acea afirmaţie la adresa CSM vis-a-vis de legile justiţiei e total neadevărată şi defăimătoare. Dar e o abordare pe care a avut-o un coleg liberal. Nu am ce să trimit pentru că nu există acel transcript”, a afirmat vineri președintele Comisiei pentru legile justiției, Florin Iordache pentru MEDIAFAX.

Membrii CSM au decis, în plenul de joi, să trimită o adresă către Comisia specială pentru legile justiției, prin care cer transcriptul întâlnirii purtate de către membrii acesteia cu delegația Comisiei de la Veneția.

„Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi a acestei şedinţe, a mandatat preşedintele Consiliului în vederea înaintării unei adrese către Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei, prin care să se solicite transmiterea transcriptului discuţiilor purtate în cadrul întâlnirii cu membrii Comisiei de la Veneţia”, se arată în decizia CSM.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.