EXCLUSIV. Criminalii înarmați cu două cuțite și-au măcelărit cele trei victime în doar 120 de secunde
Justiție Social Ultima Ora

EXCLUSIV. Criminalii înarmați cu două cuțite și-au măcelărit cele trei victime în doar 120 de secunde

O brățară și un inel din aur, dar și 50 de lei a fost prada la care cei doi asasini – Alexandru Dan și Valentin Bivolaru, ambii în vârstă de 17 a ani -, au râvnit atunci când au măcelărit o întreagă familie din Călărași folosindu-se de două cuțite de bucătărie. Înarmați cu câte o armă albă cu lama lungă de aproximativ 20 de centimetri, asasinii – băuți și drogați -, au dat buzna în camerele unde bietele victime se odihneau și le-au înjunghiat de zeci de ori, de cele mai  multe ori în gât și în piept. Masacrul celor trei oameni nu a durat mai mult de 120 de secunde.

Combinația de droguri (etnobotanice) și alcool a fost năucitoare pentru mințile celor doi asasini care, în jurul mesei la care petreceau chiar în casa bieților oamenilor pe care aveau să-i omoare, au urzit un plan criminal. Supărați că nu i-au putut convinge să le mai dea ceva bani pentru distracție, doi dintre cei trei petrecăreți – Dan Alexandru și Valentin Bivolaru -, s-au înarmat fiecare cu câte un cuțit de bucătărie și au aștepat ca întreaga familie să se retragă în camerele lor, la culcare. Dan cunoștea foarte bine aceste obiceiuri ale casei pentru că de la vârsta de două luni băiatul abandonat de părinții naturali crescuse în casa de pe strada Mihail Sadoveanu din Călărași. Casa pe care, împreună cu amicul său Bivolaru – și el un tânăr instituționalizat, abandonat la rându-i de părinți și dat în grija statului -, avea să o transforme într-una a ororilor.

Cei doi asasini au lovit cu cuțitele în același timp. Prima victimă a măcelului a fost fata bătrânilor și apoi soții Popescu

Când încă nu se făcuse ora zece seara, tandemul asasin Alexandru Dan -Valentin Bivolaru -, a dat buzna mai întâi în camera fiicei celor doi bătrâni care îl crescuseră pe Dan ca pe propriul lor copil. Într-o dezlănțuire diabolică, ucigașii au înfipt de zeci de ori cuțitele în trupul femei de 58 de ani care s-a stins înainte să realizeze ce i se întâmplă. După ce a hăcuit-o pe Vasilica, comandoul ucigaș a intrat în camera alăturată unde soții Nicu (82 de ani) și Tudora Popescu(80 de ani) se odineau stând în pat. Groaznicul scenariu s-a repetat și aici. Cuțitarii s-au năpustit și asupra lor și au înfipt în același timp armele albe în trupurile bieților oameni lipsiți de apărare. Legiștii au contabilizat la primă evaluare zeci de lovituri de cuțit pe trupurile celor trei victime, cele mai multe dintre rănile adânci fiind produse la gât și la piept. Masacrarea celor trei oameni, de fapt a întregii familii adoptive care l-a crescut pe Dan de la două luni până la 14 ani, nu a durat mai mult de două minute. 120 de secunde de groză la finele cărora asasinii au fugit mașina celor e care i-au ucis. ”Au atacat-o întâi pe femeia de 58 de ani. Împreună. Au lovit amândoi o dată, la întâmplare. Mai mult la gât și la piept. Apoi s-au dus în camera bătrânilor și au acționat exact la fel. I-au înjunghiat de zeci de ori. Totul nu a durat mai mult de două minite pentru vicitmele au fost luate prin surprindere, nu au avut timp de reacție”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Trei oameni hăcuiți pentru un inle și o brățaă din aur, dar și pentru 50 de lei

Înainte de a părăsi casa groazei în care au lăsat trei cadavre măcelărite cu zeci de locituri de cuțit, cei doi asasini au furat o brățară și un inel din aur dar și 50 de lei. Bani de distracție pentru care au răpus într-un mod extrem de brutal viețile a trei oameni.

Asasinii au fost prinși la scurt timp de la triplul asasinat de polițiștii din Călărași. În urma anchetei Dan – tânărul crescut de victime -, dar și Valentin au fost reținuți pentru 24 de ore pentru omor și urmează să fie duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Amicul lor Cristian Ene –  și el un adolescent crescut la Centru de Plasament Perișoru din Călărași -, este cercetat doar ca martor și a fost plasat sub control judiciar.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.