Se menține procentul dezastruos pentru PSD-ALDE: doar 20%
Justiție Politic Ultima Ora

COMIA EUROPEANĂ A REACȚIONAT DUPĂ CE DRAGNEA A CHEMAT-O ÎN INSTANȚĂ

Comisia Europeană a avut o primă reacție după ce președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că i-a dat în judecată pentru a anula raportul Oficiului European pentru Combaterea Fraudelor (OLAF), care a constatat fraude cu fonduri europene în dosarul Tel Drum. De altfel, statul român a plătit deja frauda constatată de OLAF.

Comisia Europeană a anunțat, într-un răspuns pentru MEDIAFAX, că a fost notificată cu privire la acțiunea în instanță a liderului PSD Liviu Dragnea și precizează că va depune observațiile într-un timp adecvat, menționând că respectă independența OLAF și a instanțelor.

„Am fost înștiințați de către Curte asupra acestei acțiuni legale [cazul T738/2018] și acum o vom analiza. Respectăm atât independența OLAF, cât și a instanțelor europene. Ca întotdeauna în astfel de proceduri, Comisia va depune observațiile într-un interval adecvat de timp. Comisia nu va face comentarii în acest caz, pentru a respecta independența instanțelor europene”, precizează Christian Wigand, purtător de cuvânt al Comisiei Europene, într-un răspuns pentru MEDIAFAX.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.