Congresul PSD anunță sfârșitul pentru Viorica Dăncilă. Cariera sa politică se încheie jalnic
Dăncilă e disperată. Discuții de amploare cu toți parlamentarii înainte de moțiune
Justiție Politic Ultima Ora

Ce a stabilit CCR privind sesizarea depusă de Viorica Dăncilă împotriva lui Klaus Iohannis

Curtea Constituţională reacţionează la sesizarea depusă de premierul Viorica Dăncilă împotriva preşedintelui Klaus Iohannis. CCR anunţă că a stabilit ca până la 11 septembrie părţile să îşi exprime punctul de vedere. Termenul pentru şedinţa de judecată se stabileşte ulterior.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul a sesizat Curtea Constituțională pentru a reclama un conflict cu președintele Klaus Iohannis, generat de blocarea propunerilor de numire a miniștrilor interimari.

Întrebată, joi, la Mioveni, despre sesizarea trimisă la Curtea Constituțională, Dăncilă a răspuns: „Dacă domnia sa (Klaus Iohannis – n.r.) va veni cu propunerea pentru miniștrii interimari, o parte din sesizare nu își va mai avea obiect. Dar noi în sesizare am vorbit și despre cele cinci propuneri pentru miniștri PSD pentru că încă nu avem o motivație pentru respingere. Eu cred că ar trebui să vedem această sesizare către Curtea Constituțională și ca un mijloc de a avea niște reguli pe viitor, pentru că dincolo de lupta politică nu este nevoie și nu este oportun să blocăm activitatea Guvernului având în vedere că sunt proiecte pe care le facem pentru cetățeni”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii