Cântăreaţă de muzică populară, condamnată la închisoare după ce a decapitat un bătrân cu maşina
Justiție Social Ultima Ora

Cântăreaţă de muzică populară, condamnată la închisoare cu suspendare după ce a decapitat un bătrân cu maşina

Irina Maria Birou, o tânără interpretă de muzică populară, din Turburea, judeţul Gorj, fiica unui agent al Poliției Orașului Filiași, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a ucis un bărbat de 83 de ani, pe care l-a decapitat. Accidentul a avut loc în septembrie 2016, în comuna Bâlteni, din Gorj.

Cântăreaţă de muzică populară, condamnată la închisoare cu suspendare după ce a decapitat un bătrân cu maşina 1 Cântăreaţă de muzică populară, condamnată la închisoare cu suspendare după ce a decapitat un bătrân cu maşina 2

În 2016, în timp ce conducea o maşină pe raza localității Moi, comuna Bâlteni, Irina Maria Birou a lovit un bătrân de 83 de ani, în timp ce bărbatul încerca să îndepărteze bovinele aflate pe marginea drumului.

Cântăreaţă de muzică populară, condamnată la închisoare cu suspendare după ce a decapitat un bătrân cu maşina 3

Pensionarul, care se întorcea de la câmp cu animalele, a murit pe loc. Tânăra de 20 de ani a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare. „Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani”, au decis judecătorii.  Decizia nu este definitivă. Interpreta de muzică populară este obligată și să muncească în folosul comunității.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.