Boureanu a scăpat de pușcărie! Judecătorul l-a condamnat cu suspendare 1
Justiție Ultima Ora

Boureanu a scăpat de pușcărie! Judecătorul l-a condamnat cu suspendare

Fostul deputat Cristian Boureanu a scăpat de închisoare în dosarul de ultraj în care era judecat și pentru care procurorii cereau doi ani și jumătate de închisoare. Judecătorul de la Judecătoria Sectorului 1 a stabilit însă că Boureanu să fie condamnat cu suspendare pentru 2,6 ani.

Iubita lui Boureanu, pe care procurorii o voiau de asemenea pedepsită, a scăpat, fiind achitată.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta „s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”.

Foto: Digi 24

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii