Becali va intra în faliment și va pierde FCSB 1
Justiție Social Ultima Ora

Becali va intra în faliment și va pierde FCSB

George Becali este pe cale să piardă clubul FCSB dacă Florin Talpan, avocatul celor de la CSA Steaua, mai obține o victorie în instanță, în procesul cu FCSB. Va fi faliment direct, a declarat Becali.

Dacă va pierde definitiv şi acest proces, Becali va fi nevoit să achite celor de la CSA prejudicii în valoare de 36 de milioane de euro, aşa cum a stabilit o primă instanţă. În consecinţă, aşa cum a spus la Digi Sport, Becali ar urma să bage în faliment actuala FCSB, pentru că „eu nu pierd bani din fotbal”: „Ce crezi? Că sunt bolnav? Păi dacă pierd 5 milioane în fotbal, crezi că mai ţin echipa? Vă înşelaţi! Nu sunt bolnav la cap ca să bag bani la fotbal. Nu mai sunt. Eram bolnav, nebun, dar nu mai sunt. Eu sunt om sănătos. Dacă pierd bani la fotbal, i-o dau lui Talpan. Vă dau cuvântul meu de onoare. Pentru ce să fac fotbal? I-o dau, cine vrea, cine o fi. O las! Mai scot ce mai scot, 7 lei, 15 lei, un milion, ce mai pot, faliment şi gata”, a spus Becali

Planul lui Becali este de multă vreme luat în calcul, ca variantă de „back up”, în caz că pierde definitiv procesele cu CSA. Acesta va prelua Academica Clinceni. Iniţial, în loc de Academica Clinceni, Becali dorea să facă „mutarea” cu Metaloglobus, o altă echipă din Liga secundă. Astfel, dacă va fi pus să plătească acele despăgubiri, Becali se va asigura că Armata nu va avea ce să-i „ia”, din moment ce jucătorii importanţi vor fi trecuţi pe altă societate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.