Autorul dublului asasinat a fost arestat pentru 30 de zile 1
Autorul dublului asasinat a fost arestat pentru 30 de zile
Justiție Ultima Ora

Autorul dublului asasinat a fost arestat pentru 30 de zile

Bărbatul de 24 de ani, cetățean libian și fiul unui oficial detașat la Ambasada Libiei, suspect în cazul dublei crime din sectorul 3, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, duminică seară, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a tânărului, suspectat că şi-a ucis iubita, apoi a înjunghiat mortal un vecin, în scara blocului.

O ceartă în cuplu a avut un final terifiant sâmbătă seară în Capitală. Criminalul, Ahmed Othman, un tânăr student la Politehnică, de origine arabă, şi-a înjunghiat mortal iubita, cu un an mai mare, şi nu s-a îndurat nici de animalul ei de companie – o pisică.

Apoi a plecat din apartamentul unde a avut loc crima şi – la doar câteva minute – a ucis un vecin, chiar în scara blocului. Agresorul a fost prins repede de poliţişti şi dus la spital, pentru că, se pare, consumase substanţe interzise.

Scenele de groază s-au derulat în jurul orei 19:00, într-un apartament din Sectorul 3. Se pare că tânărul şi iubita lui, în vârstă de 25 de ani, s-au certat, iar el şi-a pierdut cumpătul. A înjunghiat-o mortal, apoi s-a năpustit şi asupra pisicii ei, pe care n-a cruțat-o.

După acest episod teribil, individul a coborât la parterul blocului, unde a întâlnit un vecin. Iar de la o ţigară s-a ajuns din nou la crimă, povestesc locatarii.

Bărbatul, cel mai probabil aflat sub influența stupefiantelor, și-a omorât iubita cu un an mai mare, pe pisica acesteia și pe un vecin de 64 de ani care a refuzat să-i dea o țigară.

Se pare că suspectul era sub influenţa unor substanţe interzise, aşa că a fost dus la Spitalul Floreasca, apoi la Spitalul Alexandru Obregia, pentru mai multe investigaţii.

În urma acestei duble crime, a fost deschis un dosar de urmărire penală pentru infracţiunea de omor calificat, care a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Bărbatul a fost reţinut, ulterior procurorii solicitând mandat de arestare preventive de 30 de zile, cerere admisă de Tribunalul Bucureşti.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.