ALERTĂ. ”ELIBERAȚII LUI TOADER” au început să fure COPII! Atenție părinți!
Justiție Social Ultima Ora

ALERTĂ. ”ELIBERAȚII LUI TOADER” au început să fure COPII! Atenție părinți!

După celebrele eliberări din închisoare, determinate de recursul compensatoriu al lui Tudorel Toader, numărul infracțiunilor, în specila cele violente, a crescut. Ultima: o tânără mamă din Târgu Mureș susține că un bărbat a vrut să-i răpească fiica aflată în căruț, în timp ce se plimba pe stradă.

Femeia de 30 de ani a postat pe Facebook un anunț prin care alerta alte mămici să fie atente că un bărbat a fost la un pas să-i ia fiica de câțiva anișori dintr-un cărucior, în timp ce se plimba cu cei doi copiii ai ei. Indidentul s-a petrecut în zona Fortuna din Cartierul Tudor Vladimirescu din Târgu Mureş.

„Atenţie mămici! S-a încercat răpirea unei fetiţe în zona Tudor-Fortuna din mâinile mămicii. Aveţi grijă, dacă vedeţi ceva suspect, sunaţi la 112. S-a depus declaraţie la Poliţie”, se arată în postare.

Tânăra mamă susține că bărbatul a vrut să-i ia fetița din cărucior susținând că este a lui.

„M-a aşteptat în dreptul maşinii mele, făcea pe aurolacul, dar nu era drogat. Am apucat să bag fata cea mare în maşină, după care i-am spus să plece. Dar el s-a repezit şi mi-a prins-o pe cea mică de haină, voia să o scoată din cărucior, spunând că e copilul lui. M-am luptat cu el cât am putut, ghinion că nu era nimeni, şi mă tot îmbrâncea să ajungă la căruţ. Într-un final, am văzut un bărbat şi am urlat să vină să mă ajute şi aşa am reuşit să scap de el”, a povestit femeia.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a confirmat, joi, că a fost primită o sesizare în acest caz.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.