Adrian Năstase nu poate face politică până în 2022. Ce a căutat la Viorica Dăcncilă?
Justiție Politic Ultima Ora

Adrian Năstase îl face ”praf” pe Liviu Dragnea: ”O astfel de lege de grațiere și amnistie ar fi trebuit dată mai demult”

Adrian Năstase, fost premier al României, a lansat critici violente la adresa lui Liviu Dragnea! Conform fostul lider al PSD, actualul președinte al formațiunii a făcut prea multe compromisuri în privinţa legilor justiţiei. Adică, ” o astfel de lege de grațiere și amnistie ar fi trebuit dată mai demult”.

”El este mult mai hotărât. După părerea mea, el a oscilat foarte tare. A încercat să facă diverse compromisuri și timpul a trecut în defavoarea lui și a guvernului. Cred că o astfel de lege de grațiere și amnistie ar fi trebuit dată mai demult. Ultima lege de acest gen a fost dată în 2002 sau 2003 de guvernul pe care l-am condus și cred că, periodic, în funcție de schimbarea contextului economic, politic, în funcție de politica penală a Guvernului, astfel de legi trebuie date. Cred acum că o astfel de lege ar fi nefericită.”, a spus Adrian Năstase.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii