Violoncelistul de la nunta Prințului Harry a ajuns celebru
sheku kannes mason
Externe Ultima Ora

Violoncelistul de la nunta Prințului Harry a ajuns celebru

Tânărul violoncelist britanic Sheku Kanneh-Mason a fost propulsat, sâmbătă, la statutul de celebritate internaţională după ce a fost ascultat de milioane de oameni în timp ce cânta la nunta dintre prinţul Harry şi Meghan Markle, conform Reuters.

Sheku Kanneh-Mason, 19 ani, a acceptat propunerea venită chiar din partea lui Meghan Markle de a cânta la nunta ei cu prinţul Harry. Tânărul, originar din Nottingham, este deja celebru în Marea Britanie, unde a fost votat Tânărul Muzician al Anului 2016, iar albumul său de debut, „Inspiration”, s-a plasat pe primele locuri ale clasamentelor de muzică clasică.

Violoncelistul de la nunta Prințului Harry a ajuns celebru 1

Kanneh-Mason a interpretat trei piese acompaniat de orchestră: „Apres un Reve” de Gabriel Faure, „Sicilienne” de Maria Theresia von Paradis şi „Ave Maria” de Schubert.

Muzicianul a postat pe Instagram un mesaj în timp ce era transportat la Windsor.

„Mă îndrept spre Windsor pentru a cânta la nunta regală. Abia aştept să ajung acolo. Voi avea o zi minunată”, a scris el pe site-ul de socializare.

Kanneh-Mason anunţa pe Twitter încă din luna aprilie că a fost contactat telefonic de Meghan Markle care l-a rugat să cânte la ceremonie. „Bineînţeles că am acceptat imediat. Un adevărat privilegiu”, scria el.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.