VIDEO. Un avion cu 47 de oameni la bord s-a prăbușit în Oceanul Pacific. Toți pasagerii și membrii echipajului au supraviețuit!
Externe Ultima Ora

VIDEO. Un avion cu 47 de oameni la bord s-a prăbușit în Oceanul Pacific. Toți pasagerii și membrii echipajului au supraviețuit!

Un avion al companiei Air Niugini s-a prăbușit în Oceanul Pacific. Toți cei 47 de oameni aflați la bordul aeronavei au fost salvați.Incidentul aviatic s-a produs în jurul orei locale 9:30 (ora României, 02:30).

Aeronavă Boeing 737, aparținând companiei Air Niugini, s-a prăbușit în Oceanul Pacific, în apropierea aeroportului din insula Weno, din Statele Federale ale Microneziei.

Din fericire, toți cei 47 de oameni aflați la bord, 36 de pasageri și 11 membri ai echipajului, au fost salvați. Au fost transportați la spital. Nicio persoană nu a avut răni grave în urma accidentului aviatic, conform Mediafax.

Avionul „urma să aterizeze, însă înainte de aterizare era la 137 metri şi s-a prăbuşit”, a declarat Jimmy Emilio, directorul general al Aeroportului Chuuk de pe insula Weno.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii