Așa a pierdut-o Trump pe Regina Angliei prin curtea Castelul Windsor
Externe Ultima Ora

VIDEO. Așa a pierdut-o Trump pe Regina Angliei prin curtea Castelul Windsor

Preşedintele SUA Donald Trump a fost criticat pentru că a mers în faţa Reginei Elisabeta a II-a la primirea sa la Castelul Windsor din Londra, în timp ce inspectau primul rând al Gărzii de Onoare.

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit vineri seara cu regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii la Castelul Windsor din Londra. Preşedintele american însoţit de Prima Doamnă Melania Trump au ajuns la Castelul Windsor cu un automobil Range Rover la ora locală 17.00.

Trump a dat mâna cu regina, după care au asistat la intonarea imnului Statelor Unite.

Preşedintele şi regina au inspectat primul rând al Gărzii de Onoare, după care s-au întors pe platforma din faţă în timp ce militarii mărşăluiau.

În imaginese vede cum președintele american merge înainte nestingherit, dar la un moment dat își dă seama că apierdut-o pe regină. Se uită în jur câteva secunde, descumpănit, în timp ce Regina Angliei încearcă din răsputeri să îl ocolească pentru a reveni la stânga lui Trump.

TR

That moment when you forget where you left the Queen of England. #TrumpVisitsUK

Publicată de EL4C pe Vineri, 13 iulie 2018

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii