Dragnea se compară cu Trump. ”Și el face tot doar cât e lăsat să facă”
Germania îl refuză pe Donald Trump. Nu vor trupe în Siria
Externe Ultima Ora

Serviciile de informații americane arată că nu doar Rusia și-a băgat nasul în alegerile din SUA

Puteri străine, între care Rusia, China şi Iranul, au încercat să influenţeze alegătorii în alegerile legislative care au avut loc la mijloc de mandat în 2018, dar nu există nicio dovadă de pătrundere în sistemul de votare din SUA, a declarat vineri directorul Serviciilor de informaţii americane, Dan Coats, relatează Reuters preluată de Agerpres.

Potrivit oficialului american, comunitatea de informaţii nu a evaluat încă impactul eforturilor de influenţă străine asupra rezultatelor alegerilor.

Aceste constatările au fost incluse într-un raport pe care Dan Coats l-a prezentat preşedintelui Donald Trump şi agenţiilor americane implicate în securitatea electorală în baza unui ordin executiv semnat de Trump în septembrie.

Ordinul a declarat intervenţia în alegeri o problemă de urgenţă naţională în urma unei evaluări a serviciilor de informaţii americane potrivit cărora Rusia ar fi influenţat campania prezidenţială din 2016 în favoarea preşedintelui Trump. Rusia neagă aceste acuzaţii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii