Polițistul rănit în timpul luării de ostatici dintr-un supermarket din Franţa a murit 1
Polițistul rănit în timpul luării de ostatici dintr-un supermarket din Franţa a murit
Externe Ultima Ora

Polițistul rănit în timpul luării de ostatici dintr-un supermarket din Franţa a murit

Un poliţist care a fost rănit în timpul luării de ostatici dintr-un supermarket din Franţa a murit. El a fost împuşcat când se afla în magazin pentru a negocia cu atacatorul, propunându-i să îl ia pe el în schimbul uneia dintre femeile aflate în supermarket, transmite CNN.

Atacatorul a ucis trei persoane şi a rănit alte 16 în timpul luării de ostattici care a avut loc vineri, într-un magazin din oraşul francez Trèbes on Friday, atac considerat de autorităţi ca fiind un act terorist.

Lt. Col. Arnaud Beltrame a fost împuşcat în timpul atacului, fiind spitalizat. Decesul său a fost anunţat de ministrul de Interne francez Gerard Collomb sâmbătă, într-o postare pe Twitter.

„Franţa nu va uita eroismul său, curajul şi sacrificiul său”, a afirmat Collomb.

Beltrame s-a oferit pe sine în locul uneia dintre femile luate ostatice supermarketul Super U şi a fost împuşcat în timp ce intra în magazin.

În momentul în care a intrat, el şi-a lăsat telefonul deschis astfel încât cei de afară să poată auzi dialogul lui cu agresorul, a relatat Collomb.

Îndată ce au auzit focul de armă, poliţiştii au intat şi l-au ucis pe atacator.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii