Omagiul lui Kanye West pentru eleva supraviețuitoare atacului din Parkland
Kanye
Externe Ultima Ora

Omagiul lui Kanye West pentru eleva supraviețuitoare atacului din Parkland

Kanye West s-a ras în cap în semn de omagiu pentru supravieţuitoarea atacului armat de la liceul său din Parkland şi militanta pentru controlul armelor Emma Gonzalez, relatează duminică Press Association.

Rapperul şi-a arătat noua imagine pe Twitter, după ce a postat o fotografie cu eleva Liceului Marjory Stoneman Douglas, care a devenit o activistă de prim-plan pentru reglementarea mai strictă a regimului armelor după atacul de la liceul ei din 14 februarie, soldat cu 17 morţi.

El a postat o poză cu Gonzalez şi cu mesajul „eroina mea Emma Gonzalez”. Apoi a postat o fotografie în care apare cu capul ras, cu mesajul „inspirat de Emma”.

În fotografii de vineri rapperul apare cu părul mai lung, vopsit blond, inclusiv într-un selfie alături de John Legend, după ce cei doi prieteni au reuşit să lase deoparte divergenţele după postările lui Kanye West despre Donald Trump.

West a declanşat o controversă cu comentariile sale despre preşedinte, în care s-a referit la Donald Trump numindu-l „fratele meu”, după care a postat o şapcă roşie cu autograf şi cu mesajul „Make America Great Again”, sloganul de campanie al actualului preşedinte.

Rapperul a mai dezvăluit că pe coperta noului său album va apărea chirurgul plastician care a operat-o pe mama lui Donda.

Conform unei conversaţii pe care a postat-o pe Twitter, el i-a scris unui prieten: „Asta este coperta albumului meu. Este chirurgul plastician Jan Adams. Cel care a făcut ultima operaţie a mamei mele. Ai idei de titlu?”

El a inclus şi o fotografie cu medicul care a operat-o pe Donda înainte de moartea ei, în 2007. „Vreau să iert şi să nu mai urăsc”, a adăugat West.

În ianuarie 2008, medicul legist din Los Angeles a determinat că Donda a murit de o afecţiune cardiacă în timp ce suferea din cauza unor „factori multipli postoperatorii”, la o zi după ce a suferit mai multe intervenţii chirurgicale estetice, printre care o reducere a sânilor şi câteva proceduri de liposucţie

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii