Nunta regală: Megan Markle s-a măritat într-o rochie Givenchy
Megan
Externe Ultima Ora

Meghan și Harry trebuie să returneze cadouri de 8 milioane de euro

Regulile de protocol ale Casei Regale impun o anumită etichetă, iar prințul Harry și Meghan vor fi nevoiți să returneze cadouri în valoare de 8 milioane de euro. Acestea sunt cadouri provenite de la persoane necunoscute, iar angajații le vor sorta, ulterior acestea fiind returnate.

Decizia a fost luată și pentru a se evita ca anumite companii să se folosească de familia regală pentru a-şi face reclamă, informează Digi24.

Astfel, cadorurile primite de Harry şi Meghan vor fi sortate de angajaţii palatului Kensinghton şi mai apoi returnate proprietarilor.

Se va întâmpla asta şi cu costumele de baie asortate pe care le-au primit de la o celebră firmă care spera ca mirii regali se le poarte în luna de miere.

Ducele şi ducesa de Sussex vor putea totuşi să păstreze doi pui de urs koala primiți de la reprezentanții regiunii South Wales şi care vor rămâne la o grădină zoologică din Sydney.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii