Meghan Markle are statuie de ceară. Când va fi expusă publicului? 1
Meghan Markle are statuie de ceară. Când va fi expusă publicului?
Externe Ultima Ora

Meghan Markle are statuie de ceară. Când va fi expusă publicului?

Muzeul Madame Tussauds din Londra a realizat statuia din ceară a lui Meghan Markle, logodnica prinţului Harry al Marii Britanii, scrie AFP.

Sculptura în ceară a fost prezentată la muzeu cu mai puţin de două săptămâni înainte de nunta celor doi, care va avea loc la Windsor, informează news.ro

Meghan Markle are statuie de ceară. Când va fi expusă publicului? 2

Meghan Markle este prezentată într-o rochie verde, similară aceleia pe care a purtat-o atunci când cuplul şi-a anunţat logodna, în luna noiembrie a anului trecut.

Creaţia sculpturii a durat aproximativ şase luni, fiind folosite tehnici obişnuite ale muzeului, a explicat principalul sculptor de la Madame Tussauds.

La prezentarea de miercuri, alături de statuia lui Markle a fost plasată cea realizată pentru a 30-a aniversare a prinţului Harry. Aceasta din urmă a fost îmbunătăţită, având în vedere că aspectul fizic al lui Harry s-a schimbat în ultimii trei ani.

Statuile din ceară vor fi expuse public pe 18 mai, cu o zi înaintea nunţii regale. În acea zi, muzeul va permite accesul gratuit vizitatorilor care poartă prenumele de Meghan sau Harry.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.