Ipoteze bizare în ancheta Skripal: o mașină din România ar fi filat locuința spionului rus
fiica Skripal
Externe Ultima Ora

Ipoteze bizare în ancheta Skripal: o mașină din România ar fi filat locuința spionului rus

Un Mercedes cu numere de înmatriculare românești a fost văzută de mai multe ori în apropierea locuinței fostului spion rus Serghei Skripal, cu o săptămână înainte de atacul neurotoxic care l-a vizat pe acesta și pe fiica sa, Iulia, relatează Daily Mail, potrivit Mediafax.

Potrivit martorilor, unul dintre pasagerii din mașină era o femeie.

Un alt martor a afirmat că vehicului a fost observat de „patru ori cu o săptămână de incidentul neurotoxic”.

„O dată a fost văzută la garajul Wilton Road. Mașina avea numere de înmatriculare în România și patru pasageri”, a adăugat martorul.

Pe data de 4 martie, Serghei Skripal, fost colonel în cadrul serviciului militar rus de informaţii, şi fiica lui de 33 de ani, Iulia, au fost găsiţi inconştienţi în oraşul Salisbury, situat la circa 100 de kilometri vest de Londra. Ulterior, s-a demonstrat că cei doi au fost otrăviți cu agentul neurotoxic Novicioc.

La câteva luni după atacul de la Salisbury, alte două persoane au fost expuse substanţei neurotoxice în orașul Amesbury, una dintre acestea decedând.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii