Fostul şef al FBI: Nimeni nu îl poate ţine în frâu pe Donald Trump 1
Fostul şef al FBI: Nimeni nu îl poate ţine în frâu pe Donald Trump
Externe Ultima Ora

Fostul şef al FBI: Nimeni nu îl poate ţine în frâu pe Donald Trump

Nimeni nu îl poate ţine în frâu pe preşedintele american, susține fostul şef al FBI, James Comey, care a scris o carte din notiţele luate în perioada dificilei sale colaborări cu actualul lider de la Casa Albă.

Într-un interviu pentru postul britanic de televiziune BBC, Comey a mărturisit că, dacă ar mai fi în funcţie, s-ar gândi de două ori înainte să-i transmită preşedintelui american informaţii sensibile. Între timp, rapoartele întâlnirilor sale cu Donald Trump au ajuns în faţa membrilor Congresului.

„Mă trezesc în unele dimineţi şi citesc că preşedintele cere închiderea unor persoane private, uneori este vorba despre mine. Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt convins că nu are persoane potrivite în jurul său care să-i oprească comportamentul impulsiv. Iar noi am devenit insensibili la asta în Statele Unite”, a declarat James Comey, potrivit Digi 24.

Războiul dintre fostul director al FBI şi preşedintele american nu este nici pe departe încheiat. James Comey şi-a notat discuţiile purtate cu Donald Trump şi le-a prezenta în faţa unor comisii din Congresul american. A susţinut în faţa aleşilor că preşedintele îşi pierduse încrederea în consilierul său Michael Flynn, dar i-a cerut să nu înceapă o anchetă. Reacţia a venit, desigur, pe Twitter: „Deci viaţa generalului Michael Flynn poate fi total distrusă, în timp ce „Dubiosul” James Comey poate sifona, minţi şi face mulţi bani dintr-o carte de mâna a treia (care nu ar fi trebuit niciodată scrisă). Chiar aşa ar trebui să fie viaţa în America? Nu cred!”

De altfel, James Comey ar fi fost demis tocmai în timp ce coordona o investigaţie care vizează apropiaţi ai lui Donald Trump suspectaţi că au avut contacte cu oficiali din Rusia. Şi, deşi acum preşedintele deplânge soarta fostului său consilier, el însuşi l-a concediat.

Tot în notele de la Casa Albă, fostul director al FBI a scris că Donald Trump i-a povestit că Vladimir Putin s-ar fi lăudat în fața lui, că Rusia are „cele mai frumoase prostituate”. Kremlinul a transmis că nu a avut loc un asemenea schimb de replici. Iar cei doi lideri nu s-au întâlnit niciodată înainte ca Donald Trump să fie învestit în funcţie. Deci, la momentul notelor lui James Comey cei doi nu se întâlniseră niciodată.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii