DUȘMANUL lui Vladimir Putin a fost ARESTAT
Alexsei Navalnîi
Externe Ultima Ora

DUȘMANUL lui Vladimir Putin a fost ARESTAT

Aleksei Navalnîi, principalul opozant rus faţă de regimul lui Vladimir Putin, a fost reţinut la Moscova, a anunţat sâmbătă pe Twitter purtătoarea lui de cuvânt, Kira Iarmiş, relatează Reuters.

Iarmiş a afirmat că Navalnîi a fost dus la o secţie de poliţie locală şi că motivul reţinerii sale nu este clar, scrie agerpres.ro.

Aleksei Navalnîi (42 de ani) şi-a intensificat în ultimele luni acţiunile menite să facă presiuni asupra Kremlinului, după ce a fost declarat ineligibil pentru alegerile prezidenţiale din 18 martie, câştigate fără nicio surpriză de Vladimir Putin. Aceste manifestaţii au atras în special numeroşi tineri, care distribuie intens pe reţelele sociale anchetele lui Navalnîi asupra corupţiei elitelor.

Aceste anchete l-au costat pe Aleksei Navalnîi mai multe perioade de detenţie. În 14 iunie, el a fost eliberat după ce a ispăşit 30 de zile de detenţie pentru că a organizat o manifestaţie neautorizată.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii