Ambasadorul Franţei în Coreea de Sud din anul 1975 a fost primul care a vorbit despre miracolul care are loc, an de an, pe insula Jindo, situată în partea de sud a peninsulei Koreea.
Externe Ultima Ora

De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: „Miracolului lui Moise” din Coreea de Sud

Ambasadorul Franţei în Coreea de Sud din anul 1975 a fost primul care a vorbit despre miracolul care are loc, an de an, pe insula Jindo, situată în partea de sud a peninsulei Koreea.

A scris un articol într-un cotidian de limbă franceză şi, de atunci, fenomenul misterios a devenit celebru în toată lumea.

De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: "Miracolului lui Moise" din Coreea de Sud 1 De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: "Miracolului lui Moise" din Coreea de Sud 2 De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: "Miracolului lui Moise" din Coreea de Sud 3 De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: "Miracolului lui Moise" din Coreea de Sud 4 De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: "Miracolului lui Moise" din Coreea de Sud 5 De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: "Miracolului lui Moise" din Coreea de Sud 6 De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: "Miracolului lui Moise" din Coreea de Sud 7 De două ori pe an, apele se despart şi o fâşie de pământ lată de 40 de metri iese din adâncuri: "Miracolului lui Moise" din Coreea de Sud 8

 

Nu o dată, ci de doua ori pe an, locuitorii insulei Jindo asistă la un adevărat miracol. Pentru aproape o oră, insula lor este legată de insula Modo, aflată la 2,8 kilometri distanţă, printr-un fenomen nemaivăzut. Practic, apele se desfac pe o lăţime de aproape 40 de metri, lăsând liberă o cărare ce leagă cele două insule.
Cu fiecare astfel de ocazie, zeci sau poate sute de mii de localnici şi de turişti participă la Festivalului „Miracolului lui Moise”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.