Celebrul bucătar Anthony Bourdain s-a sinucis într-un hotel din Paris
Externe Ultima Ora

Celebrul bucătar Anthony Bourdain s-a sinucis într-un hotel din Paris

Anthony Bourdain, cunoscut drept unul dintre cei mai talentați bucătari din lume, s-a sinucis, la vârsta de 61 de ani, într-un hotel din Paris. Bourdain era cunoscut pentru emisiunile gastronomice pe care le realiza la CNN, dar și pentru cărțile pe care le-a scris.

”Cu deosebită tristețe confirmăm decesul prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain”, a scris CNN.

Trupul neînsuflețit al bucătarului și scriitorului Anthony Bourdain a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Paris, de un coleg. Bourdain filma un nou episod din emisiunea gastronomică pe care o realiza.

„Iubirea sa pentru aventuri, noi prieteni, mâncare și băutură bună și poveștile lui remarcabile l-au transformat într-un orator unic. Talentele lui n-au încetat niciodată să ne uimescă și o să ne fie foarte dor de el. Gândurile noastre se îndreaptă spre fiica și familia lui în această perioadă incredibil de dificilă”, transmit colegii lui, de la CNN.

Prezentator TV, autor de cărți și bucătar, Bourdain a explorat condiția umană și a prezentat propria sa viziunea asupra gastronomiei și asupra călătoriilor în lume.

Deși el a fost considerat un rebel pentru că avea un stil de viață nonconformist, tocmai acest stil ușor agresiv i-a adus faima. În 2005 Bourdain a lansat o emisiune numită „Anthony Bourdain: No Reservations“, care a ajuns în 2011 la cel de-al şaptelea sezon. Show-ul a avut succes pe plan mondial.

Printre destinațiile abordate de celebrul bucătar în cadrul emisiunii, Anthony Bourdain a ajuns și pe planuri mioritice.

Moartea lui Bourdain reprezintă a doua sinucidere din această săptămână a unei personalități americane. Creatoarea de modă Kate Spade, care și-a construit un imperiu în industria modei, în special în domeniul poșetelor și accesoriilor, a fost găsită decedată în apartamentul ei din New York, marți, tot în urma unei sinucideri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.