Ce mai face rapperul Kanye West: Își schimbă numele, dar nu renunță la Trump
kanye west bed
Externe Divertisment Ultima Ora

Ce mai face rapperul Kanye West: își schimbă numele, dar nu renunță la Trump VIDEO

Rapperul Kanye West va răspunde de acum înainte la numele de scenă „Ye” însă, pe plan politic, susţinerea sa pentru preşedintele SUA, Donald Trump – rară în rândul vedetelor afroamericane – rămâne de neclintit, relatează duminică AFP.

„Eu sunt Ye”, a anunţat pe Twitter vedeta cunoscută oficial sub numele Kanye West.

„Ye” este de mult timp porecla lui West, la fel ca şi „Yeezy”. Totodată, „Ye” este titlul celui mai recent album al artistului.

West, sau mai degrabă Ye, a anunţat această schimbare de nume cu puţin timp înaintea unei apariţii în emisiunea „Saturday Night Live”, la postul NBC, unde a cântat deghizat într-o sticlă de apă alături de rapperul Lil Pump, o evoluţie ce a provocat un val de uimire pe reţelele de socializare, în rândul fanilor îngrijoraţi de nivelul de creativitate al idolului lor.

Kanye West şi-a încheiat spectacolul cu o melodie oportun intitulată „Ye”, purtând o şapcă cu sloganul campaniei prezidenţiale a lui Donald Trump, „Make America Great Again”.

După spectacol, rapperul s-a lansat în comentarii politice. ”De multe ori stau de vorbă cu o persoană albă despre acest lucru şi mi se spune: ‘Cum poate să-ţi placă de Trump? Este rasist’. Ei, bine, dacă aş fi îngrijorat de rasism aş fi plecat de mult timp din America”, a declarat el.

https://www.youtube.com/watch?v=5rJfSHnOZeY

Fanii lui Kanye West au rămas stupefiaţi după ce rapperul a devenit una dintre foarte rarele personalităţii afroamericane care şi-au arătat susţinerea pentru Trump.

Totodată, rapperul a acuzat Partidul Democrat pentru că vrea să îi facă pe oameni dependenţi de ajutoare sociale şi şi-a reiterat interesul faţă de o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2020.

Kanye West a promis recent lansarea unui nou disc, ”Yahndi”, prevăzut pentru sâmbătă. Însă, albumul se lasă aşteptat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.