Cântăreața Miley Cyrus s-a măritat cu actorul Liam Hemsworth
Externe Divertisment Ultima Ora

Cântăreața Miley Cyrus s-a măritat cu actorul Liam Hemsworth

Cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus şi actorul Liam Hemsworth s-ar fi căsătorit duminică, ceremonia fiind una discretă, potrivit unor înregistrări video apărute pe reţelele de socializare online, informează huffingtonpost.com.

Înregistrările au fost publicate de Conrad Carr, un prieten al cuplului, care nu a confirmat oficial informaţia, scrie Mediafax.

În imagini, Liam Hemsworth, în vârstă de 28 de ani, apare în smoching, alături de fraţii săi la fel de celebri Chris şi Luke. De asemenea, într-o imagine apar Hemsworth şi Cyrus, în vârstă de 26 de ani, care este îmbrăcată în alb, ambii ţinând un cuţit şi pregătindu-se să taie ceea ce pare a fi un tort de nuntă.

Cyrus şi Hemsworth au o relaţie din 2010, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „The Last Song”, în 2009. S-au logodit în 2012 şi s-au despărţit un un mai târziu şi şi-au reluat relaţia în 2016.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz”, care include hituri precum „We Can’t Stop” şi „Wrecking Ball”, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa „Wrecking Ball”. Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă „modă” în showbizul internaţional în 2013 – twerking-ul (dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul „Neighbours”, dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele „Triunghiul”, „Numere fatale” şi „Jocurile foamei/ The Hunger Games”. Liam Hemsworth a putut fi văzut şi în filmul de acţiune „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.