ULTIMA ORĂ. S-au anunțat filmele NOMINALIZATE la OSCAR
Externe Divertisment Ultima Ora

Cadouri de 100.000 de dolari pentru fiecare participant la Gala Oscar

Fiecare participant la ceremonia de acordare a premiilor Oscar va primi câte un cadou. Nimic neobişnuit până aici, numai că valoarea fiecăruia este estimată la 100.000 de dolari potrivit FoxNews. Punga cu daruri conţine ciocolată, bomboane, băuturi, dar şi excursii şi alte bunuri de lux.

Delicatesele primite în dar de actori ca Meryl Streep, Denzel Washington, Woody Harrelson, Mary J. Blige, Margot Robbie, Octavia Spencer sau Christopher Nolan sunt şi ele nişte bijuterii comestibile. Ciocolată de la Chocolatines, acadele vegane organice de la Delicacies Candy & Confections, portocale de California şi un voucher de la EpiFruit, Posh Pretzels; sirop de arţar Rouge Maple, Limonadă Southern Wicked şi ceaiuri Quincy Herbals. Toate sunt produse premium cu preţuri pe măsură, explică gustarte.ro

Nu alimentele fac darul atât de valoros, ci voucherele pentru excursii în Hawaii, Grecia, Spania, Tanzania sau Mexic. De asemenea, cadoul mai include tratamente corporale şi cosmetice, coliere cu diamante sau proceduri stomatologice, o cină privată pentru 16 persoane. Mai mult, o firmă va face o donaţie de 10.000 dolari unui adăpost de animale la alegerea fiecărei vedete.

Pagesix.com destăinuie că printre cadouri s-ar afla şi jucării sexuale şi vouchere pentru proceduri de chirurgie estetică.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.