Bilanţul uraganului Michael din Statele Unite a ajuns la 17 morţi Cel puţin 17 persoane au murit în Statele Unite în incidente provocate de uraganul Michael, au anunţat autorităţile locale, avertizând că numărul persoanelor decedate este posibil să crească în continuare, relatează CNN. O persoană a fost găsită decedată pe plaja Mexico, a anunţat Joseph Zahralban, şeful pompierilor din Miami. Alte trei persoane decedate au fost raportate în oraşul Marianna din statul Florida. Numărul morţilor este aşteptat să crească, au anunţat autorităţile, menţionând că sunt mai multe zone care nu au fost încă cercetate în urma uraganului. Printre persoanele decedate se numără cel puţin opt în Florida, cinci în Virginia, trei în Carolina de Nord şi una în Georgia.
uragan
Externe Ultima Ora

Bilanţul uraganului Michael din Statele Unite a ajuns la 17 morţi

Cel puţin 17 persoane au murit în Statele Unite în incidente provocate de uraganul Michael, au anunţat autorităţile locale, avertizând că numărul persoanelor decedate este posibil să crească în continuare, relatează CNN.

O persoană a fost găsită decedată pe plaja Mexico, a anunţat Joseph Zahralban, şeful pompierilor din Miami. Alte trei persoane decedate au fost raportate în oraşul Marianna din statul Florida.

Numărul morţilor este aşteptat să crească, au anunţat autorităţile, menţionând că sunt mai multe zone care nu au fost încă cercetate în urma uraganului.

Printre persoanele decedate se numără cel puţin opt în Florida, cinci în Virginia, trei în Carolina de Nord şi una în Georgia.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.