Artista americană Demi Lovato salvată de la moarte de paramedici
demi lovato
Externe Ultima Ora

Artista americană Demi Lovato salvată de la moarte de paramedici

Actriţa şi cântăreaţa pop americană Demi Lovato a fost spitalizată marţi la Los Angeles din cauza unei posibile supradoze de heroină, însă în prezent starea ei este una stabilă, potrivit relatărilor apărute în presa americană, informează Reuters.

Poliţia din Los Angeles a indicat că a răspuns marţi unui apel de urgenţă în legătură cu o femeie de pe strada Hollywood Hills, unde locuia Lovato, însă au refuzat să identifice persoana. Potrivit site-ului dedicat celebrităţilor TMZ, paramedicii au descoperit-o pe vedeta de 25 de de ani în stare de inconştienţă la domiciliul ei din Hollywood Hills şi au tratat-o cu Narcan, un antidot de urgenţă în cazul intoxicaţiei cu droguri.

Reprezentanţii lui Lovato nu au răspuns la o solicitare de comentariu, însă revista People, citând o sursă neidentificată, a relatat că vedeta era „în regulă şi stabilă”, arată Agerpres.

Ulterior, revista şi-a actualizat articolul despre artistă, adăugând că Demi este „conştientă şi vorbeşte”. De asemenea, potrivit People, agentul vedetei a dat publicităţii marţi seara o declaraţie, confirmând că Lovato se reface. „Demi este trează şi alături de familia sa, care doreşte să mulţumească tuturor pentru dragostea, sprijinul şi rugăciunile primite”.

Artista – care s-a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi droguri şi intrase la dezintoxicare la 18 ani, unde fusese diagnosticată cu tulburare bipolară – lansase luna trecută un cântec intitulat „Sober”, în care îşi cere scuze părinţilor pentru că nu mai este „cuminte”.

Lovato, cu circa 69 de milioane de fani pe Instagram, se afla în mijlocul unui turneu în S.U.A. şi urma să cânte joi în Atlantic City, New Jersey.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.