SPARGE SEIFUL
SPARGE SEIFUL
Economic Politic Social Ultima Ora

Lovitură pentru TVR. Tragerile Loto se mută pe România TV

La o zi după scandalul Dragnea – protocoale secrete – TVR, Loteria Română anunță că plecă de la TVR. Începand de joi, 6 septembrie a.c., Tragerile Loto se vor difuza pe postul de televiziune Romania TV, in cadrul unei emisiunii dedicate, intitulata „ROMANII AU NOROC”.

Jucatorii Loteriei Romane si telespectatorii ROMANIA TV vor putea urmari, in direct, in fiecare joi si duminica, tragerile loto, incepand cu ora 18:15.

Difuzarea tragerilor loto de catre postul de televiziune ROMANIA TV se face in baza unui contract incheiat ca urmare a derularii unei proceduri de atribuire, organizata in conformitate cu legislatia privind achizitiile publice.

Menționăm că sâmbătă, la finalul CEx PSD, Liviu Dragnea a spus că are informații conform cărora TVR ar fi secret cu DNA. Duminică, informația a fost infirmată, Dragnea fiind contrazis.

Doina Gradea, preşedinte director general al SRTV, precizează într-un comunicat referitor la afirmaţiile lui Liviu Dragnea despre existenţa unui protocol secret între instituţia pe care o conduce şi DNA, că nu are cunoştinţă despre un astfel de document.

În acest context, luni, 3 septembrie, Loteria Română a anunțat că se mută de la TVR, la România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.