SE RUPE! Chiar și Liviu Pleșoianu o spune: PSD+ALDE nu mai este LOVE
Liviu Pleșoianu a ieșit din cursă înainte de a începe. Nu a strâns semnăturile
Economic Justiție Politic Ultima Ora

Liviu Pleșoianu dă dreptate NewsTeam: Călin Popescu Tăriceanu are interes la Marea Neagră prin ”afacerea Sterling”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, lansează un atac extrem de dur la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu și îi explică că în 2008 a trecut la secret redevențele pentru gazele din Marea Neagră, iar, acum, când totul este public nu votează legea susținând că nu are ”evaluări”. NewsTeam arată de o lună relația dintre Tăriceanu și problema Offshore Marea Neagră…

”2018: C.P. Tăriceanu spune că ALDE nu votează Legea Offshore pentru că nu există “note explicative” și “evaluări”.

Cu ZECE ani în urmă, în 2008: C.P. Tăriceanu își asuma o H.G. privind petrolul și gazele de la Marea Neagră, dar secretiza anexa unde erau trecute inclusiv REDEVENȚELE!

Cam ce „note explicative” și „evaluări” ați prezentat în 2007-2008, domnule Tăriceanu, având în vedere că informațiile esențiale erau direct clasificate?

…Nu am nici cea mai mică ezitare în a prezenta situația exact așa cum este: Legea Offshore, într-o formă foarte bună pentru România, a fost blocată azi de ALDE!

…Vă sugerez să îi întrebați pe oamenii care v-au votat ce părere au despre această atitudine. Poate veți avea o revelație…”, scrie Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook.

În data de 9 februarie 2009, Emil Boc îl acuză pe Tăriceanu direct în plenul Parlamentului: „Am văzut că domnul Tariceanu şi PNL-ul se opun îngheţării salariilor demnitarilor, crezând probabil că astfel îi sprijină în continuare pe cei care au facilitat afacerea Sterling Resources, pe cei cu care a pus la cale acea măsura prin care un contract de explorare şi partajare a profitului a fost transformat în contract de acord petrolier şi concesiune. A fost o acţiune premeditată a guvernului Tariceanu din 2007 pentru a pregăti mişcarea din 2008, la final de mandat, pentru a acorda acel contract care prejudiciază financiar interesele României, iar noi avem datoria să curmăm acest abuz“.

Citește și:

Dragnea amenință Occidentul cu legea offshore, pentru protejarea gazului românesc – pe care prietenul său Tăriceanu l-a predat ”imperialiștilor” în afacerea Sterling

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.