Business Days 2023
Business Days 2023
Economic Ultima Ora

Business Days 2023, un eveniment de renume care reuneste lideri de business

În inima Bucurestiului, între 24-25 noiembrie 2023, la JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL va avea loc evenimentul Business Days 2023, un eveniment de renume care reunește lideri de business, experți recunoscuți și minți luminate, pentru a împărtăși idei, a face schimb de experiență și pentru a dezvolta relații profesionale.

Printre speakerii de top se numără Veronica Duțu, owner-ul UnionCont Expert, o companie de contabilitate și consultanta financiara recunoscuta pentru serviciile sale de excepție, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

UnionCont Expert, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania, va fi în centrul atenției la evenimentul de anul acesta. Cu o echipa alcătuită din experți contabili și contabili cu experiență, compania se distinge prin oferirea de soluții complete și personalizate, fie că vorbim despre întreprinderi mici și mijlocii sau despre filialele locale ale corporațiilor internaționale.

Veronica Duțu vă vorbi despre cele mai stringente provocări financiare ale momentului, oferind în același timp soluții pragmatice și legale pentru optimizarea fiscalității. Prezenta să subliniază importanta unei gestionari fiscale eficiente și demonstrează angajamentul UnionCont Expert de a susține creșterea și dezvoltarea afacerilor în Romania.

Veronica Duțu
Veronica Duțu

La standul UnionCont Expert de la Business Days 2023, participanții vor avea oportunitatea să interacționeze direct cu acești specialiști și să primească răspunsuri la întrebări legate de contabilitate și consultanta financiara. Mai mult decât atât, echipa UnionCont Expert este pregătită să asiste clienții în caz de controale fiscale și să își asume responsabilitatea pentru acuratețea documentelor contabile.

UnionCont Expert este sinonima cu profesionalism, seriozitate și eficienta. Portofoliul sau impresionant de clienți include companii din multiple sectoare, cum ar fi construcții, comerț, edituri, imobiliare, IT/Telecom, servicii, producție și publicitate, atestând astfel capacitatea să de a gestiona o varietate larga de cerințe contabile și fiscale.

Business Day 2023 este evenimentul ideal pentru a explora noi tendințe în afaceri și a stabiliza conexiuni solide cu lideri și profesioniști din industrie. Nu ratați ocazia de a fi parte din aceasta reuniune excepțională a inovatorilor și vizionaților din lumea afacerilor. Vă așteptam să vă alăturați dialogului despre viitorul economic al României alaturi de Veronica Duțu și echipa UnionCont Expert!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.